SOS-BULGARIA
Да спрем ограбването на народа от "Българските" банки!

Алианц Банк

Споделете на тази страница вашата история за това с какво вие се почувствахте ощетен или удовлетворен от условията в тази банка. Нека заедно създадем по-добри условия за нашите кредити. Заедно ще бъдем по-силни и успехът ни е сигурен!

Advertisements

4 Коментари to “Алианц Банк”

  1. За мен всички банки у нас са като мутрите през 90те! Специално Алианц -клон Варна до гарата имат най-тъпата управа-а може да е и цялостна политика!Години наред плащах и ми взеха апартамент след като водихме преговори за редуциране-в резултат развод! Разбира се монетата има и др страна.Отървах се а и сега имам фабрика за продаване и няколко парцела край морето. Лошото е че постъпват грабителски.И не съветвам никого да взима кредит-Всичките са маскари най мн Алианц пичко материну

  2. От НАП ми блокираха фирмената сметка за 15хиляди лева.. След 1седмица ги платих.. Обадих се на събиране на вземанията в НАП че съм платил и провериха и изпратиха решение още същия ден че ми разблокират сметката.. Изпратиха коипие по емайл на същото съобщение което са изпратили на Банка Алианц.. Като от НАП казаха че комуникират с Банката по електронен път..
    Съответно сметката ми продължи да бъде блокирана 1седмица след като получих съобщението на решението от НАП на е-мейла си..

  3. Вчера разбрах че ми спират 14%лихва на месец без уведомение или разговор-Алианц банд запомнете това име!!!!!

  4. Подобно на всички други и тези са банда от всякъде Кредит от 13000э излиза при просрочване след като си го погасил до 19000лв над още 30 000лв-сиреч-връщаш 8000+лихва още горе долу толкова взимат ти жилище оценено при получаване на кредита на 40 000лв продават го за 21 000 и дължиш още 6000 е това е за филм и смятам да поканя телевизия има ги много да го направим Алианц на бандитите е това


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: